Bayat Balık Nasıl Anlaşılır? Balık Zehirlenmesine Nasıl Önlem Alınır?

Balık mevsimi bitmek üzere ağlara bir türlü balık gelmeyince günlük balıkta azaldı bu da tehlikeyi beraberinde getirdi özellikle sıfır derecenin üzerinde bekleyen ve karayip’li diye hitap edilen hamsi uskumru ton ve somon’ da histamin zehirlenmesi tehlike saçıyor. Pistamin denen madde ısı ve bekletilmekle çürümeye maruz kalan balıklarda oluşuyor. Özellikle baş ağrısı, b
Bayat Balık Nasıl Anlaşılır? Balık Zehirlenmesine Nasıl Önlem Alınır?: Bayat Balık Nasıl Anlaşılır? Balık Zehirlenmesine Nasıl Önlem Alınır?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s